El municipi i l’entorn

Torroella de Fluvià i el seu municipi és un indret tranquil, molt ben comunicat, situat a la Plana Alt Empordanesa, que el fan un lloc ideal per descansar i poder gaudir de la família, la natura, la història, la cultura… lluny de l’estrès i el soroll de les ciutats.

De la família, tot passejant per la població i els seus voltants a peu o en bicicleta i gaudint dels espais verds, el camp, el riu….

De la natura, gaudint del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, situat molt a prop de la població, tot observant moltes espècies animals en un indret únic.

De la història, des dels primers pobladors visitant les sitges ibèriques que hi ha dins l’església de Sant Esteve de Vilacolum, l’època grega i romana visitant la ciutat d’Empúries, o l’església romànica –segle XI-XII- de Sant Tomàs de Fluvià i les seves pintures (aquestes són originals) i així continuar fins als nostres dies.

De la cultura, visitant les exposicions privades d’eines de la població o els museus de la veïna població de Figueres i entre ells el Teatre Museu Dalí (primer museu més visitat de Catalunya).

I, per la seva immillorable situació, al bell mig de la plana Alt Empordanesa, podrà visitar tota la Badia de Roses, considerada una de les 37 badies més belles del Planeta (títol oficial atorgat per la Unesco). En aquest club privilegiat que només s’accepta una per estat i mar, és l’única que té aquest títol a la costa mediterrània de la península Ibèrica. S’ha incorporat al Club gràcies als seus nombrosos atractius i valors territorials (parcs naturals, història, les seves platges, la gastronomia…).

Per poder gaudir de tots aquests llocs, i molts d’altres, el municipi ofereix un ventall de possibilitats.